27 april debuut SterkselCityRun

Op Koningsdag 27 april vindt er in Sterksel een primeur plaats. Op deze maandagmiddag wordt de allereerste SterkselCityRun verlopen!!

Ambassadeur Pieter Van Beekveld in actie

Ambassadeur Pieter Van Beekveld in actie

In samenwerking met het Oranjecomité zal de crew van SterkselCity dit evenement gaan organiseren. Ambassadeur (én initiator, organisator en parcoursbouwer) is Pieter van Beekveld. Hij is de snelste mens van Sterksel op de Marathon, waar hij vorig jaar tijdens de Marathon Eindhoven in een tijd van 2 uur en 28 minuten ruim 42 kilometer heeft voltooid. Hij vindt het fantastisch dat er een heuse Run door zijn eigen woonplaats loopt. Het parcours loopt dan ook dwars door het centrum van Sterksel. Pieter zal ook een gezamenlijke warming-up houden voorafgaand aan de start. Tijdens de SterkselCityRun is er ook een tijdsregistratie, zodat je ook achteraf kunt zien of je sneller hebt gelopen dan je buurman!

Er zullen 2 disciplines worden gelopen.
KidsRun@SterkselCity; een loop van ruim 1 kilometer voor de allerkleinsten, t/m 12 jaar.
SterkselCityRun; een run van 5km, bestaande uit 2 rondes van 2,5km
Voor beide disciplines zijn er prijzen te verdienen in 3 categorieen: Dames, Heren en Deelnemer die het meest ludiek is verkleed!

De Start & Finish zal plaatsvinden voor het Dorpshuis Valentijn (Valentijn 3 te Sterksel) waar ook gratis kleed- en doucheruimtes zijn! Het programma voor deze middag is als volgt:
12h30 Begintijd afhalen startnummers
13h15 Gezamenlijke warming-up KidsRun@SterkselCity
13h30 Start KidsRun@SterkselCity
14h15 Gezamenlijke warming-up SterkselCityRun
14h30 Start SterkselCityRun
15h30 Prijsuitreiking
17h00 Einde en nagenieten

Inschrijfgeld voor de Run tijdens voor-inschrijving is:
KidsRun@SterkselCity = 2 euro
SterkselCityRun = 3,50 euro
De opbrengsten van deze Run komt ten goede aan het Kinderplein@SterkselCity op zondag 12 juli in het centrum van Sterksel, denk hierbij bijvoorbeeld aan een springkussen. Zo kunnen de kinderen, maar ook papa, mama, ooms, tantes, etc. een bijdrage leveren aan een te gek plein op die dag!

Inschrijven kan door een aanmeld e-mail te sturen naar Run@SterkselCity.nl met je naam, adres, geboortedatum, geslacht en aan welke run je wilt deelnemen. Het inschrijven wordt voltooid, zodra het inschrijfgeld is overgemaakt op NL75 RABO 0120 3494 18 onder vermelding van je naam. Meer informatie kun je teruglezen op www.sterkselcity.nl/run

Wij hopen alle sportievelingen aan de start te zien. Uiteraard is er ook volop gelegenheid om alle helden te komen aanmoedigen!

Posted in Uncategorized.