Aftrap @SterkselCity

 

Tijdens een goed bezocht Najaarsconcert van Muziekvereniging ‘De Heerlijkheid’ Sterksel is ook de aftrap gegeven voor het jubileumjaar 2015 waarin de muziekvereniging  70 Jaar fanfare, 60 jaar slagwerk en 20 jaar jeugdfanfare viert. Onder het motto @SterkselCity zullen zij de in totaal 150 jubileumjaren niet zomaar aan zich voorbij laten gaan. Zo organiseert de Muziekvereniging twee jeugdmuziekdagen op 15 en 22 maart 2015, waarbij de jeugdige muzikanten in het zonnetje worden gezet.

Op zaterdag 11 juli en zondag 12 juli zal een groots evenement gevierd worden onder de naam @SterkselCity. Een band uit de regio zal op zaterdagavond een spetterend optreden verzorgen. Aangevuld met enkele verrassingen gaat dit een TOP-avond worden die je zeker niet wil missen!!

Op zondag 12 juli zal Sterksel gaan BRUISEN!! Het hele dorp komt tot leven. Overal waar je kijkt zal iets te beleven zijn. Het bruisen begint al in de ochtend en de dag staat bol van de activiteiten, waarbij je kunt denken aan een grote Parade, een solexrace, braderie, kinderplein, etc, etc. Kortom een weekend die de Sterkselse Geschiedenisboeken in zal gaan!!

Het jaar wordt afgesloten met een Jubileumconcert op zaterdag 14 november waarbij Fanfare en Slagwerkensemble van Muziekvereniging ‘De Heerlijkheid’ een spetterende Theater-show gaan geven in Dorpshuis Valentijn te Sterksel.

Vele vrijwilligers zijn al gestart met de voorbereidingen en komende maanden zal met veel inzet, passie en enthousiasme gezorgd worden dat 2015 voor Sterksel een onvergetelijk jaar gaat worden. Wil je op de hoogte blijven van alle spannende gebeurtenissen die gaan komen, kijk dan regelmatig op www.SterkselCity.nl of volg de ontwikkelingen op Twitter @SterkselCity en facebook/SterkselCity.

 

Posted in Uncategorized.