Bedankt! @SterkselCity

01 Bedankt@Sterksel. CityDe laatste week van het jaar is ook een mooi moment om terug te kijken op de afgelopen 52 weken. 2015@SterkselCity is een prachtig, historisch en memorabel jaar geworden met vele, vele  hoogtepunten!!

Nadat Sterksel omgedoopt was tot SterkselCity werd het jaar opgeopend door de Jeugdmuziekdag@SterkselCity en Jeugdslagwerkdag@SterkselCity waarbij de jeugd uit de hele regio in Sterksel liet zien dat ze over groot muzikaal talent beschikken. Onder de noemer Dorpsgezicht@SterkselCity zijn twee braakliggende terreinen helemaal opgeknapt en onderhouden. Tijdens Maestro@SterkselCity hanteerde 4 dirigenten in spé het dirigentenstokje. In een bomvol dorpshuis Valentijn lieten zij het Sterksels Orkest muziek maken, waarbij Marlène Chatrou de uiteindelijk winnaar werd. De dag erna werd de allereerste SterkselCityRun gelopen dwars door het centrum van SterkselCity. Het jubileumweekend met een groot feest in een volle tent voor jong en oud tijdens LOS@SterkselCity, inclusief een rode os, #OSselfie en Vliegend Osje. De dag erna ging het feest door met Bruisen@SterkselCity met een jubileumviering in de kerk, receptie, oude ambachten, dansoptredens, braderie en een grandioze parade van 10 gildes en fanfares!! Het kerkplein van Sterksel was te klein …

Na de zomervakantie volgden Inspiratie-avonden@SterkselCity, historisch en uniek door het record aantal deelnemende verenigingen. Ook werd een workshop gegeven aan alle toekomstige muzikale talenten op de Basisschool@SterkselCity. In november was het de beurt aan fanfare en slagwerkgroep van de Muziekvereniging om voor spektakel te zorgen tijdens Theater@SterkselCity. In een prachtige ambiance en uitverkocht Scureken werd een geweldig optreden verzorgd. Op 20 december was de inmiddels traditionele Kerstmarkt@SterkselCity, welke wederom gezellig druk was. Het laatste hoogtepunt was de zang in de kerk tijdens de jaarlijkse Kerstviering@SterkselCity.

Dus vele, vele hoogtepunten sierden het Jubileumjaar@SterkselCity op en tussen al deze hoogtepunten door liep een ander fantastisch avontuur, de Brabantse Dorpen Derby, inclusief schitterende registratie op TV Omroep Brabant met als apotheose de finale op 12 december waarbij een magnifieke 3e plek werd behaald!!

Tjsa, terugkijkend op het jubileumjaar in een notendop kan gezegd worden dat het een druk, daadkrachtig en dynamisch jaar was, maar bovenal ook een fenomenaal, fabuleus en fantastisch jaar!! Een SterkselCity waar iedereen trots op kan en mag zijn. We zijn ons echter wel van bewust dat dit jaar niet mogelijk was zonder de inzet, inspanning en inspiratie van alle vrijwilligers, helpers, sponsoren, verenigingen, stemmers, bezoekers, vrienden, supporters, fans en iedereen die op enigerlei wijze heeft meegeholpen aan SterkselCity. Bij deze een grote high five en grote dank aan iedereen die SterkselCity een warm hart toedraagt. Bedankt@SterkselCity!!

 

Posted in Uncategorized.