Maestro

Op zondag 26 april gaat de eerste editie plaatsvinden van MAESTRO@SterkselCity !!

oranjecomite_oranje_kleinTijdens het Oranjeconcert organiseert Muziekvereniging ‘De Heerlijkheid’ in samenwerking met het Oranjecomité Sterksel een waar spektakel stuk. Vier bekende Sterkselnaren zullen de dirigentstok ten hand nemen en het Sterksels Orkest gaat dirigeren. Het Sterksels Orkest is een samenwerking van de Sterkselse muziekorkesten Gèr van Huis, The Blue Band, fanfare & jeugdfanfare van muziekvereniging “De Heerlijkheid’ aangevuld met Sterkselse individuen. In totaal zullen er bijna 70 muzikanten onder leiding staan van de diverse dirigenten.
Een professionele jury zal beoordelen welke dirigent zijn zenuwen onder controle heeft, het orkest kan leiden en de prachtigste uitvoering van twee muziekstukken geeft.

Wie-o-wie wint deze avond de titel “Maestro@SterkselCity 2015” ……???

 

De MAESTRO’s in de dirigentenbattle:

1. Prins Ralph d’n Urste; Prins van het Osserijk in 2015 en in het dagelijks leven bekend als Ralph van Weerdenburg. Hij gaat zijn scepter inruilen voor het dirigentenstokje!

2. Edwin Broekman : Voorzitter van voetbalvereniging RKSV Sterksel en in het verleden actief in Sterksel, onder meer in de carnavalsvereniging, met de doorstart van de kermis, gemeenteraadslid namens het CDA. Normaal de voorman van de Voetbalclub, nu de voorman van het Sterksels Orkest!

3. Marlène Chatrou : Sinds december de nieuwe voorzitster Raad van Bestuur Stichting Kempenhaeghe / Providentia, de grootste werkgever uit gemeente Heeze-Leende. Is deze nieuwe grote baas van Kempenhaeghe / Providentia ook het Sterksels Orkest de baas …???

4. Paul Verhoeven : In het dagelijks leven ‘Burger-Maestro’ van de Gemeente Heeze-Leende, nu Maestro van het Sterksels Orkest!!

 

Benieuwd hoe deze dirigentenbattle beslist gaat worden? De 4 maestro’s gaan de strijd aan tijdens het Oranje Concert op Zondagavond 26 april in het Dorpshuis Valentijn Sterksel. Aanvang Oranjeconcert is 19h30. Entree is gratis.

Maestro@SterkselCity_Maestro4