Ontknoping Dorpen Derby 12 December

logo_Omroep-BrabantMet het bereiken van de finale in de Brabantse Dorpen Derby hebben we ook gewonnen dat SterkselCity wordt gevolgd op Omroep Brabant. Vanaf 19 september was dit wekelijks te zien op TV Omroep Brabant, waarbij de projecten van alle negen finalisten worden getoond. Dus ook Sterksel komt verschillende malen aan de beurt!!
Afgelopen maanden is Sterksel regelmatige gezien geweest op Omroep Brabant. Heb je de uitzending gemist, kijk deze dan terug door op de link van de uitzenddatum te klikken

17 oktober –Uitzending Omroep Brabant – Bruisen@SterkselCity van 12 juli
7 november – Uitzending Omroep Brabant – Talententoren van 14 okt
28 november – Uitzending Omroep Brabant  – Theater@SterkselCity van 14 nov

Ontknoping Dorpen Derby  12 DECEMBER
De finale van de Brabantse Dorpen Derby 2015 wordt zaterdag 12 december live uitgezonden op TV Omroep Brabant. Op Landgoed Culitsrode in Hooge Mierde wordt beslist of @SterkselCity de leefbaarheidswedstrijd van de provincie Noord-Brabant gaat winnen.

Groot scherm Valentijn
Op zaterdag 12 december is de finale met ruim 500 gasten vanaf 20.00 uur live op tv te zien. Vanuit Sterksel zullen ook een beperkt aantal, 50 personen, live de finale meemaken. Zij vertrekken om 16h30 per bus naar Hooge Mierde. Voor de supporters die in SterkselCity achterblijven, als ook voor alle SterkselCity-fans, zal de finale live te volgen zijn op Groot Scherm in Dorpshuis Valentijn, Valentijn 3, Sterksel. Toegang is gratis. Je bent vanaf 19.30 uur welkom om te laten zien dat je trots op Sterksel bent door onder genot van een hapje en een drankje @SterkselCity aan te komen moedigen!!

Stemmen
Tijdens de live uitzending wordt de top 3 bekend. De uiteindelijke winnaar wordt bepaald door sms en telefoonstemmen van de kijkers. Voor de winnaar en de nummers twee en drie zijn geldprijzen te winnen van respectievelijk 25.000 euro, 12.500 euro en 7.500 euro. Ook dit geld wordt besteed aan de leefbaarheid van hun dorp. Dus vergeet je telefoon niet, zodat je kunt stemmen als Sterksel de top 3 bereikt!

uitnodiging 12 Dec.

Posted in Uncategorized.