Oproep deelname Braderie @SterkselCity

Foto Oproep Deelname Braderie@SterkselCityOp zondag 12 juli organiseren wij een gezellige, levendige dag in Sterksel; Bruisen@SterkselCity

Hierbij willen wij u heel graag uitnodigen om deel te nemen aan de Braderie, en er een grandioos feest van te maken. Wilt u een kraam huren om uw koopwaar te presenteren en te verkopen of heeft u andere ideeën? U bent van harte welkom: wij garanderen u ruimschoots aandacht voor het evenement en veel publiek!

Deze zondag 12 juli is een feestdag in de dorpskern van Sterksel, welke al start met een Jubileummis in de kerk met aansluitend een receptie om ons jubileum te vieren. Deze receptie mondt vervolgens uit in een levendig dorpsplein met ruim 20 oude ambachten, verschillende oude auto’s, oude motoren & oude tractoren, een groots kinderplein en braderie. Hoogtepunt van de dag gaat zijn een parade van ruim 300 deelnemers bestaande uit 10 gildes & fanfares uit de regio. Kortom een bruisende dag in SterkselCity!

De braderie start om 12.00 uur en eindigt op 17.00 uur. U kunt een standplaats inclusief marktkraam (lengte 3 meter) huren voor slechts € 35,-. Deelnemen is heel eenvoudig, u kunt hiervoor contact opnemen met Rob Reiling; email robreiling@hotmail.com of per telefoon 06-10011717. Ook voor al uw vragen en verdere toelichting kunt u bij Rob terecht.

Wij hopen van harte op uw deelname om er samen een grandioos, bruisend SterkselCity van te maken!

Posted in Uncategorized.