SterkselCityRun 27 april 2015

Inschrijf-buttonOp Koningsdag 27 april vindt er in Sterksel een primeur plaats. Op deze maandagmiddag wordt de allereerste SterkselCityRun verlopen!!

In samenwerking met het Oranjecomité zal de crew van SterkselCity dit evenement gaan organiseren. Ambassadeur (én initiator, organisator en parcoursbouwer) is Pieter van Beekveld. Hij is de snelste mens van Sterksel op de Marathon, waar hij vorig jaar tijdens de Marathon Eindhoven in een tijd van 2 uur en 28 minuten ruim 42 kilometer heeft voltooid. In maart is Pieter ook verkozen tot Sportman van het Jaar binnen Gemeente Heeze-Leende. Hij vindt het fantastisch dat er een heuse Run door zijn eigen woonplaats loopt. Het parcours loopt dan ook dwars door het centrum van Sterksel. Pieter zal ook een gezamenlijke warming-up houden voorafgaand aan de start.

Er zullen 2 disciplines worden gelopen.
KidsRun@SterkselCity; een loop van ruim 1 kilometer voor de allerkleinsten, t/m 12 jaar.
SterkselCityRun; een run van 5km, bestaande uit 2 rondes van 2,5km
Voor beide disciplines zijn er prijzen te verdienen in 3 categorieen: Dames, Heren en Deelnemer die het meest ludiek is verkleed!

Ambassadeur Pieter Van Beekveld in actie

Ambassadeur Pieter Van Beekveld in actie

De Start & Finish zal plaatsvinden voor het Dorpshuis Valentijn  (Valentijn 3 te Sterksel) waar ook gratis kleed- en doucheruimtes zijn! Het programma voor deze middag is als volgt:
12h00-13h00 Laatste mogelijkheid tot Inschrijven in Dorpshuis Valentijn
12h30 Begintijd afhalen startnummers
13h15 Gezamenlijke warming-up KidsRun@SterkselCity
13h30 Start KidsRun@SterkselCity
14h15 Gezamenlijke warming-up SterkselCityRun
14h30 Start SterkselCityRun
15h30 Prijsuitreiking
17h00 Einde en nagenieten

Inschrijfgeld voor de Run tijdens voor-inschrijving is:
KidsRun@SterkselCity = 2 euro
SterkselCityRun = 3,50 euro

De opbrengsten van deze Run komt ten goede aan het Kinderplein@SterkselCity op zondag 12 juli in het centrum van Sterksel, denk hierbij bijvoorbeeld aan een springkussen. Zo kunnen de kinderen,  maar ook papa, mama, ooms, tantes, etc. een bijdrage leveren aan een te gek plein op die dag!

Meer informatie kun je teruglezen op www.sterkselcity.nl/run of opvragen via email: Run@SterkselCity.nl

Wij hopen alle sportievelingen aan de start te zien. Uiteraard is er ook volop gelegenheid om alle helden te komen aanmoedigen!

 

Daarnaast nog speciale, gratis Hardloop-Clinics ter voorbereiding:

Ambassadeur Pieter van Beekveld (in het dagelijks leven sportinstructeur bij Defensie) geeft Hardloop-clinics.  Tijdens deze clinics zal hij tips geven en oefeningen houden om goed voorbereid te zijn op de SterkselCityRun. Iedereen is van harte welkom om aan te sluiten. Clinics zijn gratis en aanmelden hoeft niet.

De Hardloop-clinics zullen worden gehouden als voorbereiding op de SterkselCityRun en zijn op zaterdag 4, 11, 18 en 25 april, starten 09.00 en vinden plaats bij de speeltuin op de hoek Jagerspad / Heezerweg in Sterksel. De laatste ontwikkelingen rondom de clinic kunnen gevolgd worden op de Facebook-pagina van SterkselCity. Iedereen is welkom en deelname is helemaal gratis!

 

Flyer SterkselCityrun_klein

 

Hieronder nog enkele sfeerbeelden van ambassadeur Pieter van Beekveld

Winnaar NMK Halve Marathon 2013

Winnaar NMK Halve Marathon 2013

Winnaar NMK Halve Marathon 2013

Winnaar NMK Halve Marathon 2013

Deelname Eindhoven Marathon 2014

Deelname Eindhoven Marathon 2014