Help ons met het winnen van de Dorpen Derby. Stem op @SterkselCity!

@SterkselCity finalist Dorpen Derby

Er was eens een klein, heel klein dorpje. Sterksel. Een dorpje gelegen, niet zoals velen denken bij Eersel, maar onder de rook van Eindhoven. Een klein dorpje wat groots wilde worden! Niet het dorpje onder Eindhoven, maar Eindhoven, weet je wel? Daar boven Sterksel! SterkselCity werd geboren. Al snel bleek dat SterkselCity niet alleen voor de muziekvereniging was gekomen. 150 jubileumjaren, dat moest met het hele dorp gevierd worden. SterkselCity wilde de dorpelingen en verenigingen verbinden. ‘Muziek verbindt’. Het jubileumjaar was nog amper begonnen of SterkselCity kreeg al een cadeautje. Ze werd finalist van de Brabantse Dorpen Derby. Nog meer reden tot feest! Een mooi jubileumjaar volgde, maar nu is de vraag, hoe loopt dit sprookje af?

Daar heeft SterkselCity uw hulp bij nodig! Je kunt tot 6 december stemmen op SterkselCity als finalist van de DorpenDerby.

Stem via facebook

Via de de Facebook van de DorpenDerby, www.facebook.com/BrabantseDorpenDerby  stemmen op SterkselCity.

Stem via de website van Dorpen Derby

Via de website van de DorpenDerby, www.brabant.nl/sterksel  kun je per e-mailadres één keer stemmen. Pas op! Je krijgt een mail in je inbox en via deze mail moet je je stem nog bevestigen. Wel even doen dus!

Wat valt er te winnen tijdens de finale

De top 3, die op 12 december bekend wordt gemaakt tijdens de finale wordt voor 60% bepaald door de jury en voor 40% door de publieksstemmen. Tijdens de uitzending wordt de top 3 bekend gemaakt. Hiervoor kan tijdens de uitzending ge-smst en gebeld worden. Deze stemmen bepalen dan voor 100% wie de winnaar van de Dorpen Derby 2015 wordt! En wie er dus met € 25.000, € 12.500 en € 7.500 naar huis gaat. Met deze prijzen kunnen de dorpen echt een verschil maken voor de leefbaarheid.

Klik hier om meer informatie te vinden over het project @SterkselCity

 

Stem op @SterkselCity Dorpen derby


Posted in Uncategorized.