Theater

14 november is het zo ver. Hét jubileumconcert van Muziekvereniging de Heerlijkheid Sterksel, ook wel Theater@SterkselCity genoemd. Waarom theater? Omdat het een waar spektakel gaat worden, waarbij het motto van het jubileumjaar, MuziekVerbindt, weer een belangrijke rol speelt!

Het concert wordt verzorgd door fanfare en slagwerkgroep van Muziekvereniging De Heerlijkheid, maar wordt verbijzonderd door zang van Lot Engelen, Inge Scheepers, Renske Groenen, Anouk Kemperman en coach van de Brabantse Dorpen Derby, Meggy Althuizen. Zij zullen zingen met het orkest of worden begeleid op piano door Frits Mennen. Naast zang zal ook DQ-Dance het showgehalte verhogen. Ook zal het oog worden geprikkeld door beelden, onder meer met medewerking van Stichting tot behoud van Cultureel Erfgoed Sterksel. Uiteraard zal de presentatie ook op treffende wijze het publiek door de avond leiden. Kortom een écht Theater-spektakel met totaal-beleving voor iedereen!!

Zo’n grandioos Theater-spektakel verdient ook een bijzondere locatie. De Muziekvereniging is dan ook trots dat zij deze uitvoering mogen geven in het Scureken van Kempenhaeghe. Deze zaal is enkele jaren verbouwd in een prachtig Theater, dus de ideale locatie voor Theater@SterkselCity!!

Kempenhaeghe verzorgd deze avond, voor geinteresseerden, ook vervoer van Dorpshuis Valentijn naar Kempenhaeghe en terug. Mocht je hier gebruik van willen maken, dan graag aanmelden via info@SterkselCity.nl

Wil jij ook aanwezig zijn bij Theater@SterkselCity, koop dan snel een kaartje. Voor slechts 7,50 euro heb je een onvergeefelijke avond. Kaarten zijn te koop bij winkel Attent in Sterksel of te bestellen via email info@SterkselCity.nl We zien je op 14 november!

Flyer Theater V2 copy