Zaterdag 11 juli

Vliegend osjeLOS@SterkselCity, 11 juli

Vanaf 20.00 uur ben je van harte welkom in de feesttent bij het kerkplein. Bij binnenkomst ontvang je een heerlijk welkomstdrankje, het Vliegend Osje inclusief ossenstaartje! Tijdens de avond zal coverband Qnøt er voor zorgen dat je helemaal los kunt gaan, daarnaast is DJ Siem aanwezig om plaatjes te draaien.

Kaarten à slechts €5,- per   stuk en is inclusief welkomstdrankje en zijn te koop bij de volgende verkoopadressen:

Attent Past Thijsenlaan 3 Sterksel

B-Dressed, Kapelstraat 79 Heeze

Boekhandel Sprankenis, Smits van Oyenlaan 2E Maarheeze

via info@sterkselcity.nl

Wees er snel bij, want op = op!

 

DJ SiemDJ Siem

Tijdens LOS@SterkselCity kun je helemaal losgaan op de plaatjes van DJ Siem. Deze talentvolle DJ uit Soerendonk is onder andere bekend van Café De Bout. DJ Siem weet van elk feestje een knalfeest te maken, dus dat belooft wat!

 

De band QNØT

Van swingende rock & roll tot dansbare dance, van zoete pop-ballads tot stevige rock, van oude klassiekers tot nieuwe tophits, Qnøt covert alles wat los en vast zit. Een grote diversiteit aan instrumenten en een zanger en zangeres die elkaar afwisselen, zorgen tevens voor een gevarieerde show en de driekoppige blazerssectie zorgt voor een extra tintje aan het geheel. Geschikt voor alle doelgroepen en gegarandeerd feest op elk festival, kermis, bruiloft of ander evenement!

 

Qnøt is ontstaan uit een groep muzikale vrienden die samen de passie voor muziek wilden delen in een band.

 

Sindsdien is de band uit Leende uitgegroeid tot 9 personen. Qnøt heeft in de afgelopen jaren al veel verschillende evenementen tot een muzikaal succes gebracht en bereikte in 2011 tevens de nationale finale van The Clash of the Cover Bands.

 

Uiteraard kunt u ook kaarten aanvragen via email: info@sterkselcity.nl

 

Promofoto_Qnot - Klein