Zondag 12 juli

Bruisen@SterkselCity, 12 juli

Deze bruisende ochtend zal om 10.00 uur starten met een jubileummis van de kerk van SterkselCity. Je wordt muzikaal ontvangen door de Fanfare en de Slagwerkgroep. Daarna zal de mis worden opgeluisterd door zangeres Veerle Henkens, pianist Frits Mennen (de dirigent van de fanfare) en koperkwintet Itterbrass. Achtereenvolgend aan de mis zal de receptie plaatsvinden in de tent bij het kerkplein. Deze receptie is ter ere van de 150 jubileumjaren van de Muziekvereniging.

Om 12.00 uur gaat het écht bruisen rond het kerkplein. Zo zal de braderie starten, zijn er verschillende oude ambachten te bewonderen en is er een heus kinderplein. Er zijn 25 verschillende oude ambachten, oude motoren, oude tractoren en auto’s te zien. Op het kinderplein zal een springkussen staan en speeltoestellen. Daarnaast kunnen de kinderen meedoen aan onder andere een kleurplatenwedstrijd en kunnen ze geschminkt worden. Uiteraard is er ook iets te eten te verkrijgen!

Aan het einde van de receptie, om 13.00 uur zal de trekking van de loterij plaatsvinden. Er zijn verschillende mooie prijzen te winnen! Om 14.00 uur is er een grote parade die door SterkselCity zal trekken. Diverse muziekverenigingen, gildes en tamboerkorpsen zullen hier aan deelnemen, het wordt dan ook een waar spektakel!

Naast de braderie, de oude ambachten en het kinderplein zullen er in de middag diverse optredens plaatsvinden op het podium. De bruisende activiteiten zullen eindigen om 17.00 uur!

Klik hier voor diverse programma onderdelen

We zien je graag op 11 en 12 juli @SterkselCity!

 

Flyer weekend DEF_Klein